Susisiekime
Draugystės g. 5D, 51284 Kaunas
kalures@inbox.lt
Tel. +370 644 54886
Kodas ATS-3 Categories: , Tags: , , , ,

Azura įrankių rinkinį 3 sudaro:

– Azura Safina Forceps Light Game dydis S yra ideali priemonė kabliukams iš žuvies burnos ištraukti. Jis pagamintas iš nerūdijančio plieno, padengtas juoda apsauga nuo akinimo. Spaustuvas turi tiesius dantytus nasrus ir kelių padėčių skląstį, kuris laiko jį uždarytą. Ilgis: 140 mm.

– Azura Safina Titanium Pliers – kompaktiškos ir praktiškos replės, sujungiančios žirklių ir mini replių funkcijas. Replės turi specialų „dantuką“, skirtą atidarymo žiedams atidaryti ir miniatiūrinius žandikaulius – saugiai laikyti nedidelius kabliukus. Azura Safina titano replės pagamintos iš aukštos kokybės plieno su titano danga. Aštrus vieno iš ašmenų pjovimo kraštas turi įpjovą, leidžiančią lengvai pjauti tiek laidus, tiek fluorokarboną, tiek virves. Pavadėlio medžiagoms kramtyti numatytas specialus išėjimas. Azura Safina Titanium Pliers įrankis turi spyruoklę, kuri išlaiko jį atidarytą, ir skląstį, kuris laiko reples uždarytas. Patogiose plastikinėse rankenose yra lipnios pagalvėlės. Taip pat yra anga tvirtinimui prie retriverio.

– Azura Safina Zinger yra kompaktiškas žvejybos retriveris, skirtas pritvirtinti mažus įrankius ir priedus, kurie visada turėtų būti po ranka. Retriveris tvirtinamas prie kuprinės, krepšio ar liemenės. Jame yra tvirtas karabinas, prie kurio tvirtinamas įrankis. Dėl mažo Azura Safina Zinger retriverio dydžio, jo laidas gali būti pailgintas iki 60 cm, o tai žymiai palengvina darbą su įrankiu ir neleidžia įrangai pasimesti ar įkristi į vandenį.

Reviews

There are no reviews yet.

Būkit pirmas, prašęs atsilipimą apie “Azura įrankių rinkinys Nr. 3”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ši svetainė naudoja slapukus

Crow & Monk